06 49 49 48 50 anniek@anniekvleugel.nl

 

Jouw volle potentieel 

is al helemaal aanwezig in jou…  

Aan de slag

Er is heel goed nieuws. Onze blokkades kunnen echt een blok aan ons been zijn, maar ze  hoeven niet ons leven te bepalen. PRI is een methode waarmee je leert ze op te sporen en ze te ontmantelen. Dat is pijnlijk en moeilijk soms, maar ook enorm bevrijdend. Want ons grootste lijden komt voort uit deze blokkades, niet uit onze pijn van toen. Het verleden is immers voorbij, maar ons arme lichaam weet dat nog niet, en is maar bezig ons te redden uit situaties die we allang overleefd hebben. Dat geeft natuurlijk spanning en die uit zich in  psychisch en/of fysiek lijden. Het ontmantelen van je blokkades  bevrijdt je van klachten en maakt de weg vrij om in echt open contact met jezelf en je omgeving te zijn. Tot die tijd kun jij klaar zijn met je verleden, maar is je verleden niet klaar met jou.

Er zijn verschillende manieren om PRI te leren toepassen. Sommige mensen doen dat aan de hand van de boeken van Ingeborg Bosch, in ‘Illusies’ en ‘PRI en de kunst van bewust leven’ staat bijvoorbeeld beschreven hoe je dat zelf kunt doen. Of je volgt de online course, zie hier: https://pri-onlinecourse.nl/aanbieding/ . Veel mensen vinden het echter lastig om het zelf te doen. Dat is niet gek; je blokkades zijn overlevingsmechanismen, die geven zich natuurlijk niet zomaar gewonnen. Dan is het fijn om er begeleiding bij te krijgen. Die kan ik je bieden, in verschillende vormen.

Zelf aan de slag:

kortdurende therapie

 

In zes gesprekken krijg je zicht op waar jouw blokkades zitten en hoe je jezelf hiervan kunt bevrijden.

Ik help je op weg, zodat je er verder zelf mee aan de slag kunt. Dat geeft overzicht en zelfvertrouwen.

 

Samen aan de slag:

PRI therapie

 

Ik begeleid je via hele concrete stappen bij de bewustwording van jouw blokkades en leer je hoe je ze ontmantelt. Je krijgt zicht op hoe het bij jou zit en maakt contact met je gevoel. Zo komt de weg vrij voor ander gedrag.

Dat geeft rust, zelfvertrouwen, contact met jezelf en je lichaam.

Online aan de slag:

online therapie

De ervaring leert dat online therapie heel goed gaat, sommige mensen vinden het zelfs fijner vanuit hun eigen vertrouwde omgeving te werken. Handig in coronatijd. Maar ook als je wat verder weg woont of gewoon reistijd wilt besparen.

 

Tarief en vergoeding

Het tarief van de sessies is 95 euro, incl btw, als je een prive persoon bent. Als je werkgever voor je betaalt, geldt een zakelijk tarief van 175 euro per sessie. We zien elkaar eens in de 2 weken, dat ritme werkt het beste.

Mijn sessies worden gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Zie hier voor een overzicht per verzekering:

https://www.de-nfg.nl/pdf/20211123_NFGvergoedingenoverzicht2022_versie_1.1.pdf

Kwaliteit

Ik sta voor kwaliteit, ik bied jou het beste bieden wat ik te bieden heb. Ik ben onderdeel van het netwerk van PRI therapeuten, gezamenlijk staan wij voor ‘education permanente’. Daar kun je hier meer over lezen:

https://ggz.nl/GGZV/nummer3/mobile/index.html#p=3

Verder ontwikkel ik mij door scholing, nascholing, het lezen van vakliteratuur, supervisie, intervisie en ben ik lid van de Nederlandse Federatie van Gezondheidszorg.

PRI

               

Clienten aan het woord… 

{

Esmaralda:

Bedankt, Anniek, ik voel me veel rustiger inwendig! Ik kan nu meer onbelast leven en ‘ademhalen’. 

{

Jeanette:

Zeer tevreden met de begeleiding van Anniek. 

{

Nabila:

Ik voel me niet meer hulpeloos. Ik voel me sterk als persoon, als volwassene en zie dat ik alles in de hand heb.  

{

Als je je overgeeft aan wat is

en zo helemaal aanwezig wordt,
verliest het verleden al zijn macht.
Dat gaat het rijk van Zijn open,
dat door het verstand verduisterd was.
Opeens komt er een grote stilte in je op,
een onpeilbaar gevoel van vrede.
En in die vrede is grote vreugde
En in die vreugde is liefde.
En helemaal in de binnenste kern is het heilige,
het onmeetbare, Dat waarvoor geen naam is.

Eckhart Tolle

Pin It on Pinterest

Heb je een vraag? Stel me die gerust.