06 49 49 48 50 anniek@anniekvleugel.nl

                        We zijn bang voor wat al gebeurd is…

  

Angst 

Iedereen heeft weleens angstgevoelens, dat is echt de normaalste zaak van de wereld. Maar als je dagelijks angst ervaart en het je belemmert in het leven dat je wilt leiden is dat niet fijn. Misschien ervaar je reisangst, spreekangst, ben je bang om mensen op te bellen, bang voor je leidinggevende, bang om je baan of je partner te verliezen of ziek te worden. We kunnen overal bang voor zijn. Vaak gaan we die situaties daar waar kan vermijden. Of doen we wel waar we bang voor zijn, maar geeft dat heel veel spanning. Dat kan uiteindelijk flinke klachten geven: vage pijnen, darmklachten, wazigheid, slecht slapen, een paniekaanval of concentratieproblemen.

Angst voelt heel reeel, je lijf geeft met alles aan dat er iets gevaarlijks aan de hand is. Misschien weet je hoofd wel dat er iets niet klopt, hoe kan het dat anderen die angst niet zo ervaren? Waar ben ik eigenlijk bang voor?

Weet: het ligt niet aan jou. En je bent zeker niet gek. De waarheid is dat we meestal bang zijn voor iets dat al gebeurd is. Dat klinkt vreemd misschien, maar is echt zo. Jij kunt ontdekken wat dat is. En ik kan je leren hoe je dat doet. Waardoor ook jij veel meer ontspannen in het leven kunt staan.

Hoe fijn zou dat zijn?

{

Onze diepste angst, is niet dat we onmachtig zouden zijn. Onze diepste angst betreft juist onze niet te meten kracht. Niet de duisternis, maar het licht in ons is wat we het meeste vrezen. 

We zijn bestemd om te stralen, zoals kinderen dat doen. We zijn geboren om de glorie Gods die in ons is te openbaren. Die glorie is niet slechts in enkelen, maar in ieder mens aanwezig. En als we ons licht laten schijnen, schept dat voor de ander de mogelijkheid hetzelfde te doen. 

Nelson Mandela

Meer weten?

Neem gerust contact op.

Ik wil graag meer weten

13 + 5 =

Pin It on Pinterest

Heb je een vraag? Stel me die gerust.