06 49 49 48 50 anniek@anniekvleugel.nl

 

      We willen iets van de ander wat we ooit heel hard                                nodig hadden…

 

  

Boosheid 

Eigenlijk ben je heel vaak boos, als je er even bij stilstaat. Je bent er niet trots op, vind het eigenlijk vervelend, maar het is zo. En dat heeft nare gevolgen. Geen goede relatie met je kinderen, je familie, je collega’s. Ook al voel je dat je in je recht staat, eind van het liedje sta je alleen. En is er altijd gedoe en spanning. En dat is zeker niet wat je wilt. Dat voelt eenzaam en verdrietig. Mogelijk voel je ook dat anderen jou dit aandoen. Waardoor ze nog meer afstand van je nemen. Echt niet fijn.

Weet: je kunt ervan af. En het is niet jouw schuld. Je bent niet slecht of zwak als je veel boos bent. Of je een slachtoffer voelt van anderen. Het is ook geen kwestie van wilskracht, van gewoon niet meer doen. Je raakt gevangen in een beschermingsmechanisme, maar er is een weg uit! En als je die een keer te pakken hebt, kun je voortaan zelf de weg eruit vinden. Ik kan je leren hoe je dat kunt doen.

Waardoor ook jij meer ontspannen kunt zijn in contact met anderen. Hoe fijn zou dat zijn?

{

Over boosheid:

Laat ons niet omzien in boosheid en vooruitzien in angst, maar om ons heen kijken in bewustzijn. 

James Thurber

Meer weten?

In een half uur verkennen we wat jouw vraag is of waar jij tegenaan loopt en hoe ik jou daarbij kan helpen. Neem vrijblijvend contact op.

Aanvraag gratis kennismaking

5 + 4 =

Pin It on Pinterest