06 49 49 48 50 anniek@anniekvleugel.nl

Webinar Boosheid: het is niet jouw schuld; je kunt er wel wat aan doen

Herken je dit?

Je bent gespannen, hebt last van irritaties cq frustraties en/of kan ook regelmatig boos worden. Je neemt je telkens voor het anders te willen doen, niet meer boos te worden, niet meer uit te vallen naar je partner en/of kinderen, collega’s, mensen in je omgeving, maar merkt dat dit patroon lastig is te doorbreken. Daarbij voel je je misschien ook best eenzaam, weinig verbonden met de mensen om je heen en misschien ook wel met jezelf. Je voelt je niet lekker.

Het kan echt anders

Het kan echt anders, dit is niet hoe je leven hoeft te zijn.
In dit webinar laat ik je zien wat er werkelijk aan de hand is. En vooral: wat je eraan kunt doen. Ik geef je inzichten wat de echte oorzaak is van dit terugkerende nare patroon waar je in zit en hoe je dit patroon van irritatie/frustratie en boos zijn kan doorbreken.
Met duidelijke praktische tools zodat je leven er anders kan gaan uitzien, in liefdevolle verbinding met jezelf en met je mensen om je heen.

Webinar over ‘hoe dan?’

Regelmatig organiseer ik dit webinar. Meld je alvast aan als je wilt weten hoe je meer in open contact met anderen kunt blijven staan.   Samen met 2 collega’s laat ik je zien wat er werkelijk aan de hand is. En vooral: wat je eraan kunt doen.

Kun je niet zo lang wachten? Stel me gerust een vraag. 

 

Ik wil deelnemen aan het webinar over boosheid

13 + 6 =

{

Het is niet je taak om naar liefde te zoeken, maar eerder om alle hindernissen tegen de liefde die je in jezelf hebt opgebouwd op te sporen en ongedaan te maken. 

Jalal al-Din Rumi

Pin It on Pinterest

Heb je een vraag? Stel me die gerust.