06 49 49 48 50 anniek@anniekvleugel.nl

 

Werken in (digitale) verbinding…. 

Online aan de slag: online therapie

De ervaring leert dat online therapie heel goed gaat, sommige mensen vinden het zelfs fijner vanuit hun eigen vertrouwde omgeving te werken. Handig in coronatijd. Maar ook als je wat verder weg woont of gewoon reistijd wilt besparen.

Of je nu zelf aan de slag wilt met kortdurende therapie of dat we samen aan de slag gaan, beiden kunnen heel goed online. 

 

Tarief en vergoeding

Het tarief van de sessies is 95 euro, incl btw, als je een prive persoon bent. Als je werkgever voor je betaalt, geldt een zakelijk tarief van 175 euro per sessie. We zien elkaar eens in de 2 weken, dat ritme werkt het beste.

Mijn sessies worden gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Zie hier voor een overzicht per verzekering:

https://www.de-nfg.nl/pdf/20211123_NFGvergoedingenoverzicht2022_versie_1.1.pdf

Kwaliteit

Ik sta voor kwaliteit, ik bied jou het beste bieden wat ik te bieden heb. Ik ben onderdeel van het netwerk van PRI therapeuten, gezamenlijk staan wij voor ‘education permanente’. Daar kun je hier meer over lezen:

https://ggz.nl/GGZV/nummer3/mobile/index.html#p=3

Verder ontwikkel ik mij door scholing, nascholing, het lezen van vakliteratuur, supervisie, intervisie en ben ik lid van de Nederlandse Federatie van Gezondheidszorg en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

PRI

             

Starten en meer informatie

Als je wilt starten of eerst nog even iets meer wilt weten, neem gerust even contact op:

Neem contact met me op

5 + 7 =

{

Het begin van vrijheid is het besef

dat je niet ´de denker´bent.
Op het moment dat je de denker gaat waarnemen, wordt er een hoger bewustzijnsniveau actief. 
Je begint dan te beseffen dat zich boven het denken een geweldig gebied van intelligentie uitstrekt en dat denken niet meer is dan een nietig onderdeel van die intelligentie. 
Je beseft ook dat alle dingen die echt belangrijk zijn, zoals schoonheid, liefde, creativiteit, vreugde, innerlijke vrede, uit iets voortkomen dat het verstand te boven gaat. 

Je begint te ontwaken. 

Eckhart Tolle 

Pin It on Pinterest

Heb je een vraag? Stel me die gerust.