06 49 49 48 50 anniek@anniekvleugel.nl

Een paar weken geleden zag ik dit interessante plaatje.

Dit is het werk van dr. Masatu Emoto.  Dit zijn foto’s van watermoleculen. Dr Masatu Emoto onderzocht wat het effect is van energie op watermoleculen, door water in een fles te doen, deze woorden (thank you, wisdom etc) uitgetypt op papier op de fles te plakken en het zo een nacht te laten staan. Kijk eens wat het effect is van de verschillende woorden…

De laatste twee foto’s, van vervuild water zijn genomen voor en nadat een monnik voor het water een gebeden heeft.

De conclusie moge duidelijk zijn: energie en intentie hebben impact.

Dat kreeg des te meer betekenis toen ik besefte dat ons lichaam voor 70% uit water bestaat. Aan welke energie sta ik bloot? Wat zeg ik tegen mezelf? En wat zeg ik tegen anderen, als bijvoorbeeld mijn kinderen of mijn man? En wat denk ik eigenlijk van mezelf en anderen? En besef ik wel ten volle de impact daarvan? Hier heb ik al veel ten positieve aan veranderd (lees er hier meer over: https://www.anniekvleugel.nl/er-is-iets-mis-met-mij/), maar toch drong dit nog weer eens goed tot me door toen ik dit plaatje zag. Dit is dus wat er in mijn lichaam gebeurt als ik negatief over mezelf denk.

En de andere kant hiervan: ik heb dus een enorme invloed als mens, door mijn gedachten en gevoelens te veranderen, op de samenstelling van mijn moleculen; ofwel de staat waar mijn lichaam in verkeert. Wat een geschenk dat ik daar met PRI zo’n directe invloed op heb.

Sta eens stil.. ; wat zeg jij eigenlijk de hele dag tegen jezelf?

En weet: als het negatief is: je kunt leren hoe je dat kunt veranderen. Ja, ook jij.

App me gerust als je een vraag hebt.

Pin It on Pinterest

Heb je een vraag? Stel me die gerust.