06 49 49 48 50 anniek@anniekvleugel.nl

 

 

PRI in de praktijk

Lisdodde en PRI

Lisdodde en PRI

Afgelopen weekend was ik in het Vondelpark in Amsterdam 😎. We zaten even bij een vijver en mijn oog viel op de bloem die langs de kant van de vijver stond. ‘Dat is een Lisdodde’, zei ik. Dat blijkt trouwens niet zo te zijn, kwam ik later achter, het is een Gele Lis,...

Lees meer
Piekeren

Piekeren

Mijn hoofd staat eigenlijk altijd aan. Niet op een nare manier, maar wel altijd aan. Gedachtes over van alles gaan de hele dag door mijn hoofd. Op sommige momenten actiever en op andere momenten wat meer op de achtergrond. Als ik even google, lees ik dat we als mens...

Lees meer
Ons lichaam bestaat voor 70% uit water

Ons lichaam bestaat voor 70% uit water

Een paar weken geleden zag ik dit interessante plaatje. Dit is het werk van dr. Masatu Emoto.  Dit zijn foto’s van watermoleculen. Dr Masatu Emoto onderzocht wat het effect is van energie op watermoleculen, door water in een fles te doen, deze woorden (thank you,...

Lees meer
Onzekerheid

Onzekerheid

Een aantal weken geleden zag ik ineens het licht. Ik was daarvoor al tijden aan het puzzelen: hoe kan ik laagdrempelig delen wat PRI in iemands dagelijks leven kan betekenen 🤔? Ik kan geen verhalen van clienten delen, maar hoe doe ik dat dan? Tot ik ineens dacht: ik...

Lees meer
Belastingen

Belastingen

Het is weer maart, tijd voor het verzamelen van de gegevens voor de belastingdienst. Eind febuari dacht ik enthousiast: ik ga alles nu verzamelen, dan kan mijn boekhouder ermee aan de slag. Ze had een handige checklist gestuurd, dus die printte ik uit en ik liep één...

Lees meer
Er is iets mis met mij

Er is iets mis met mij

Jarenlang was de grondtoon van mijn gedachten: er is iets mis met mij. Anderen zijn leuker, slimmer, weten altijd alles beter. Aan de buitenkant ziet er aardig uit, maar wacht maar tot ze ontdekken hoe het echt zit, want eigenlijk deug ik van geen kant en schaam ik me...

Lees meer
Hardlopen in de regen

Hardlopen in de regen

Een aantal jaren terug (alweer gauw 10 jaar denk ik 😱👵) ben ik gestart met hardlopen. Met een boekje dat heet ‘Loop je slank’. Niet dat ik me te zwaar voelde, maar omdat erin stond ‘loop zo langzaam dat je denkt: dit is debiel’. Toen dacht ik: dat moet ik kunnen 😅....

Lees meer

Clienten aan het woord… 

{

Esmaralda:

Bedankt, Anniek, ik voel me veel rustiger inwendig! Ik kan nu meer onbelast leven en ‘ademhalen’. 

{

Jeanette:

Zeer tevreden met de begeleiding van Anniek. 

{

Nabila:

Ik voel me niet meer hulpeloos. Ik voel me sterk als persoon, als volwassene en zie dat ik alles in de hand heb.  

Meer weten?

Neem gerust contact op. 

Ik wil graag meer weten

10 + 11 =

Pin It on Pinterest

Heb je een vraag? Stel me die gerust.