06 49 49 48 50 anniek@anniekvleugel.nl

 

PRI therapie Beverwijk

PRI therapie Beverwijk

PRI therapie is een door Ingeborg Bosch ontwikkelde methode om jezelf te leren ontdoen van je emotionele blokkades, als angst, boosheid, heel erg je best doen, denken dat je niks waard bent en afgevlaktheid. Blokkades die je heel erg geholpen hebben toen je klein was, maar die je nu belemmeren je leven ten volle te leven. In mijn praktijk in Beverwijk leer ik mensen de technieken van PRI. PRI therapie is een heel concrete en gestructureerde methode om jezelf te leren deze blokkades te ontmantelen. Zodat je je vrij voelt in het nu.

PRI therapie Beverwijk

PRI en andere therapieën; de verschillen

PRI-therapie verschilt in een aantal opzichten van andere therapieën.

Ten eerste, en dat is meest fijne: het doel van PRI-therapie is dat jij leert de technieken van PRI zelf toe te passen. Daarmee word je onafhankelijk, je hebt de instrumenten voor de rest van je leven in je achterzak zitten en kunt het toepassen wanneer jij dat wilt. Ten tweede is PRI heel praktisch en concreet, we gaan gewoon aan de slag met iets waar jij in je dagelijks leven tegenaan loopt. Ten derde werken we heel gelijkwaardig. Ik pas als PRI therapeut de technieken van PRI dagelijks toe, in die zin kun je mij zien als de ervaringsdeskundige die jou helpt je de technieken eigen te maken. En tot slot is PRI therapie heel gestructureerd. In je ontwikkeling om het te leren toepassen doorloop je 4 fasen, elke fasen kent zijn eigen technieken die ik je stap voor stap leer toepassen. Ik help je daarbij in mijn praktijk in Beverwijk.

Waarom aan PRI therapie beginnen?

Tsja, de vraag is: waarom zou je met een emotionele blokkade rond blijven lopen dat je niet meer nodig hebt en je in je huidige leven heel veel last geeft, terwijl er een methode is waarmee je daaruit kunt stappen?!

Onze emotionele blokkades zorgen in ons volwassen leven voor problemen. Ze blokkeren ons in ten volle in het leven staan. Misschien heb je last van angst en onzekerheid of ben je vaak boos. Of werk je te hard en kom je nooit aan jezelf toe, misschien heb je zelfs weleens een burnout opgelopen. Dit zijn de blokkades waar ik het over heb. Die zijn geen onderdeel van je karakter of je persoonlijkheid, je kunt er echt iets aan doen. Ook voor jou is dat mogelijk. 

We kunnen ons als mens bevrijden van patronen waar we last van hebben. De manier waarop we ons beschermen zit zelfs verrassend eenvoudig in elkaar. En van daaruit kunnen we ons bevrijden; iedereen kan dit leren.

Met welke problemen kun je voor PRI begeleiding terecht?

Je emotionele patronen kunnen zich op allerlei manieren in je leven uiten. Het kan bv een angst zijn waar je vanaf wilt. Misschien heb je rijangst, of faalangst of begin je maar niet met iets waar je echt aan wilt beginnen. Of worstel je met ouderschap; ondanks dat je het je al heel vaak hebt voorgenomen het niet te doen, toch word je steeds maar boos op je kinderen. Misschien zit je in een relatie ‘gevangen’ waarvan je weet dat die eigenlijk niet goed voor je is, maar lukt het je niet ermee te stoppen. Misschien heb je in de diepte de overtuiging dat je eigenlijk niks kunt of niks waard bent. Of mogelijk voel je niet zoveel en zou je wat meer met je gevoel in contact willen komen.

 

Wetenschappelijk onderzoek naar PRI therapie

Over onderzoek naar de resultaten van PRI lees je hier meer:

https://www.prionline.nl/pri-en-onderzoek/

 

 

PRI toepassen, hoe voelt dat?

Misschien ben je nieuwsgierig geworden en wil zelf ervaren hoe dit bij jou werkt. Dan kan!

Kijk dit filmpje, doe mee met de oefening die bij 10’30” begint en doe je eigen ervaring op:

Hoe kun je met PRI beginnen?

Als je aan de slag wilt met je blokkades, neem dan vrijblijvend contact met me op. Als je eerst nog meer van PRI wilt weten, kun je  ‘Illusies’ van Ingeborg Bosch lezen, of youtube filmpjes kijken. Ook is er de mogelijkheid een Online Course te volgen, waarin je mee kunt leren met de cliënten die PRI aangeleerd krijgen door Ingeborg Bosch. Meer info over dit alles vind je hier:

https://www.anniekvleugel.nl/achtergrond

Meer weten?

In een half uur verkennen we wat jouw vraag is of waar jij tegenaan loopt en hoe ik jou daarbij kan helpen. Neem vrijblijvend contact op.

Ik wil graag meer weten

8 + 14 =

{

Liefde

Liefde is een toestand van Zijn
Je liefde is niet iets buiten je; ze zit diep in je. 
Je kunt haar nooit verliezen en ze kan je nooit verlaten.

Eckhart Tolle

Pin It on Pinterest

Heb je een vraag? Stel me die gerust.