06 49 49 48 50 anniek@anniekvleugel.nl

 

PRI therapie Heemskerk

PRI therapie Heemskerk

Past Reality Integration is een door Ingeborg Bosch ontwikkelde methode om jezelf te leren anders om te gaan met je emoties. Emoties als bang zijn, irritatie, heel erg je best doen, zware gevoelens en niet zoveel voelen zijn beschermingsmechanismen, het is niet wie we zijn. Beschermingsmechanismen die ons heel erg geholpen hebben toen we klein waren, maar die ons nu belemmeren ons leven ten volle te leven. In mijn praktijk vlakbij Heemskerk leer ik je de technieken van PRI zelf toepassen. PRI therapie is heel concreet en heel gestructureerd. Het doel van de begeleiding is dat je de instrumenten zelf leert toepassen, zodat je je in balans voelt in het nu.

in balans

Hoe verschilt PRI met andere therapieën?

PRI-therapie is in een aantal opzichten anders dan andere therapieën.

Het grootste verschil bij PRI begeleiding is dat het doel is dat jij leert de technieken van PRI zelf toe te passen. Dat geeft je eigen regie, je hebt de instrumenten voor de rest van je leven tot je beschikking en kunt ze toepassen als jij dat wilt of nodig vindt. PRI is verder heel praktisch en concreet, we gaan aan de slag met iets waar jij in je dagelijks leven tegenaan loopt. Iets anders is dat we heel gelijkwaardig werken. Je kunt mij zien als iemand met veel ervaring in het toepassen van PRI, daardoor kan ik jou goed helpen om je de technieken eigen te maken. Verder kent de PRI begeleiding veel structuur. Elke client doorloopt vier fasen in het zich eigen maken van PRI. Iedere fase kent zijn eigen technieken die ik je stap voor stap leer toepassen. Je bent van harte welkom in mijn praktijk vlakbij Heemskerk.

Waarvoor kun je bij PRI begeleiding terecht?

Alle emotionele problemen kun je aanpakken met PRI. Het kan zijn dat je steeds boos wordt op je zoon of dochter en dat niet meer wilt, maar niet weet hoe. Of dat je een angst hebt waar je vanaf wilt. Of je voelt je de hele tijd schuldig over van alles, of je werkt eigenlijk veel te hard. Het kan ook zijn dat je helemaal niets of heel weinig voelt en daar graag verandering in wilt brengen. 

 

Waarom wil je met PRI beginnen?

Waarom zou je emoties en zorgen rond blijven lopen als er een manier is, die iedereen kan leren, waarmee je daaruit kunt stappen en je veel vrijer kunt voelen?!

Mogelijk vind je het eng, of ben je ‘niet zo’n prater’ en denk je: ik ben wel klaar met mijn verleden. 

Allemaal niet waar, echt niet. En jij bent niet die ene uitzondering.

We kunnen ons als mens bevrijden van patronen waar we last van hebben. De manier waarop we ons beschermen zit zelfs verrassend eenvoudig in elkaar. En van daaruit kunnen we ons bevrijden; iedereen kan dit leren.

Onderzoek naar PRI therapie

Lees hier meer over onderzoek naar de resultaten van PRI:

https://www.prionline.nl/pri-en-onderzoek/

 

Hoe voelt PRI therapie?

Misschien ben je nieuwsgierig geworden en wil je zelf ervaren hoe de toepassing van PRI voelt. Dan kan!

Kijk dit filmpje, doe mee met de oefening die bij 10’30” begint en doe je eigen ervaring op:

Beginnen met PRI

Als je voelt: meer ontspanning, meer rust en meer in het nu zijn, dat is iets voor mij, wacht dan niet langer en neem vandaag contact met op, dan plannen we een afspraak.

Interesse in wat PRI voor jou kan doen?

In een half uur verkennen we wat jouw vraag is of waar jij tegenaan loopt en hoe ik jou daarbij kan helpen. Neem vrijblijvend contact op.

Ik wil graag meer weten

3 + 11 =

{

Liefde

Liefde is een toestand van Zijn
Je liefde is niet iets buiten je; ze zit diep in je. 
Je kunt haar nooit verliezen en ze kan je nooit verlaten.

Eckhart Tolle

Pin It on Pinterest

Heb je een vraag? Stel me die gerust.