06 49 49 48 50 anniek@anniekvleugel.nl

Webinar: Als leven zwaar voelt 

Herken je dit?

Kun jij als een berg opzien tegen de dag? Heb je als snel het gevoel dat alles te teveel is? Een vraag van je kinderen, die klus op je werk, of gewoon maar de vaatwasser uitruimen? Denk je dat er iets mis is met jou waardoor het jou maar niet lukt om dingen voor elkaar te krijgen, of vol te houden? Of geef je altijd jezelf de schuld als er iets mis gaat, of voel je je rot als je ergens nee tegen zegt?

Als je vaak last hebt van deze gevoelens, voel je je misschien ook vaak somber en zwaar. Of in een soort afgevlakte toestand, waarin je nog wel functioneert, maar niet veel meer voelt. Je kunt niet meer genieten van het samenzijn met je kinderen, partner of vrienden. Je voelt je al snel overvraagd en alleen staan. Het liefst kom je niet meer van de bank af. En daar voel je je vervolgens weer slecht over. Een nare vicieuze cirkel, die voelt alsof je er nooit meer uitkomt.

Webinar over ‘hoe dan?’

Weet: er is een uitweg uit deze negatieve overtuigingen over jezelf en de akelige gevoelens die daarbij horen. Regelmatig organiseer ik met 2 collega’s een webinar hierover. Meld je alvast aan en kom te weten wat er werkelijk aan de hand is. En vooral: wat je eraan kunt doen.

Zodat jij:
– kunt zien dat je niet de enige bent die hiermee worstelt en dat het niet jouw schuld is dat je hier steeds in terecht komt
– gaat snappen waarom je steeds weer verstrikt raakt in deze negatieve patronen
– negatieve gedachten over jezelf gemakkelijker buiten jezelf kunt plaatsen
– een heel nieuw perspectief op je leven krijgt
– je empowered voelt om je vicieuze cirkel te doorbreken.

Kun je niet zolang wachten? Stel gerust je vraag. 

Ik wil deelnemen aan het webinar 'Als het leven zwaar voelt'

12 + 9 =

{

De jongen, de mol, de vos en het paard

‘Wat is het moedigste dat je ooit hebt gezegd?’ vroeg de jongen.

‘Help’ antwoordde het paard.

 

Charlie Mackesy 

Pin It on Pinterest

Heb je een vraag? Stel me die gerust.