06 49 49 48 50 anniek@anniekvleugel.nl

                 Streven naar iets dat we ooit heel hard nodig hadden…

  

Stress en burnout

Met hard werken is niets mis. Maar als het nooit genoeg is en je niet goed kunt ontspannen brand je op. Mogelijk ben je al in een burnout beland. Het kan zijn dat je dat helemaal niet hebt voelen aankomen, het kan zijn dat je dacht: ik zie dat dit niet de weg is, maar dat je niet in staat bent geweest je gedrag stop te zetten en maar bent blijven doorgaan. Met je best doen, voor anderen leven, iedereen tevreden willen houden; je partner, je kinderen, je collega’s, je leidinggevende. Tot je op was. Mogelijk zit je nog net in het station ervoor en wil je weten hoe je je gedrag kunt stopzetten.

Weet: dat kan. Je kunt het voorkomen, of voorkomen dat je nog eens in die valkuil stapt. En dat is geen kwestie van kracht of zwakte, van wilskracht of schuld. Dit gedragspatroon is gewoon een overlevingsmechanisme dat je ooit heel behulpzaam is geweest, maar nu problemen veroorzaakt. Dit te leren zien, te voelen waar het over gaat en te plaatsen waar het hoort, geeft de weg vrij voor ander gedrag.

Waardoor ook jij veel meer ontspannen in het leven kunt staan. Hoe fijn zou dat zijn?

{

Het ego begrijpt niet dat de enige gelegenheid om vrede te hebben NU is. Eigenlijk wil het ego ook niet dat je dit ontdekt. Vrede is immers het einde van het ego. 

Eckhart Tolle

 

Meer weten?

Neem gerust contact op.

Ik wil graag meer weten

5 + 8 =

Pin It on Pinterest

Heb je een vraag? Stel me die gerust.