06 49 49 48 50 anniek@anniekvleugel.nl

Webinar:
Alle ballen in de lucht en doodmoe

Herken je dit?

Je werkt hard, gaat maar door. Je doet voortdurend je best en bent altijd bereid iets te doen voor anderen. Nog voordat je iets bereikt hebt, ben je alweer bezig met het volgende.
Als je even stil staat, voelt het eigenlijk niet lekker. Je hebt eigenlijk nooit echt ergens tijd voor. Je voelt je gestrest en opgejaagd. Leuke dingen voelen worden moeten. En echte voldoening en rust komt nooit. Heel even misschien, maar die momenten duren maar kort.

 

Het kan echt anders

Het kan echt anders, dit is niet hoe je leven hoeft te zijn.
In dit webinar laat ik je zien wat er werkelijk aan de hand is. En vooral: wat je eraan kunt doen! Human doing wordt human being. Het leven krijgt een nieuwe glans. Schrijf je nog vandaag in als je wilt weten hoe je meer ontspannen in het leven kunt staan.

 

Webinar over ‘hoe dan?’

Regelmatig organiseer ik dit webinar. Meld je alvast aan als je wilt weten hoe je meer ontspannen in het leven kunt staan.   Samen met 2 collega’s laat ik je zien wat er werkelijk aan de hand is. En vooral: wat je eraan kunt doen.

Kun je niet zo lang wachten? Stel me gerust een vraag. 

 

 

Ik wil deelnemen aan het webinar 'Alle ballen in de lucht en doodmoe'

7 + 4 =

{

Het ego begrijpt niet dat de enige gelegenheid om vrede te hebben NU is. Eigenlijk wil het ego ook niet dat je dit ontdekt. Vrede is immers het einde van het ego. 

Eckhart Tolle

Pin It on Pinterest

Heb je een vraag? Stel me die gerust.