06 49 49 48 50 anniek@anniekvleugel.nl

Webinar: je angst de baas 

Ken je dit?

Een hoge adem en hartslag, een knoop in je maag, zweethanden, een droge mond. Je moet iemand bellen, maar durft het niet. Of je wilt wat zeggen in een groep, maar wordt ineens overvallen door angst en doet het toch maar niet. Die alledaagse angsten hebben we allemaal wel, maar kunnen echt belemmerend zijn. Soms kan angst ons leven behoorlijk beperken, doordat we bijvoorbeeld geen auto meer rijden, niet in tunnels of liften durven, niet alleen kunnen zijn, etc. Vaak praten we er niet over. Leven we erover- of -omheen en zijn we er eigenlijk heel alleen mee.

 

Het kan echt anders

We hoeven niet te leren leven met onze angstgevoelens, het hoort niet bij ‘hoe we nu eenmaal zijn’. Angst is alleen functioneel in geval van levensgevaar. In alle andere gevallen is er sprake van een vals alarm in ons emotionele brein; dat deel van onze hersenen waar onze emoties zijn opgeslagen.

 

Webinar over ‘hoe dan?’

Regelmatig organiseer ik, samen met 2 collega’s, dit webinar en laat ik je zien wat er werkelijk aan de hand is. En vooral: wat je eraan kunt doen. Meld je alvast aan voor de volgende keer. 

Kun je niet zolang wachten? Stel gerust je vraag. 

 

Ik wil deelnemen aan het webinar 'Je angst de baas'

7 + 8 =

{

Onze diepste angst, is niet dat we onmachtig zouden zijn. Onze diepste angst betreft juist onze niet te meten kracht. Niet de duisternis, maar het licht in ons is wat we het meeste vrezen. 

We zijn bestemd om te stralen, zoals kinderen dat doen. We zijn geboren om de glorie Gods die in ons is te openbaren. Die glorie is niet slechts in enkelen, maar in ieder mens aanwezig. En als we ons licht laten schijnen, schept dat voor de ander de mogelijkheid hetzelfde te doen. 

Nelson Mandela

 

Pin It on Pinterest

Heb je een vraag? Stel me die gerust.