06 49 49 48 50 anniek@anniekvleugel.nl

Workshop (online): Dit is PRI

De zomer is zo’n periode, net als rond de kerst, waarin we alles in ons leven even kunnen heroverwegen. Je hoeft even niks of alles gaat een beetje op een lager pitje en je kunt een beetje terugkijken; wat wil je niet meer of vind je juist wel fijn? En ook een beetje vooruitkijken; wat ga je anders doen? Misschien maak je plannen, start je een opleiding of een leuke cursus. Stilstaan zet iets in beweging. 

Het kan ook zo’n periode zijn waarin je tegen jezelf aanloopt. Binnen je relatie of je gezin loopt het niet lekker en in de vakantie wordt dat extra duidelijk 😢. Ruzie, spanningen, vlakheid en weinig verbinding, het kan allemaal. Misschien herken je ook patronen bij jezelf en kom je tot de conclusie: dit wil ik echt niet meer zo.

Als dit laatste voor jou geldt: misschien is dit dan ook het moment om te overwegen met PRI te starten. Want het hoeft echt niet meer zo, het kan anders! Ook in dezelfde omstandigheden kun je je heel anders voelen, als je jezelf traint in op te merken wat er bij jou geraakt wordt als je merkt dat je in de stress schiet. PRI biedt hele concrete en eenvoudige instrumenten om hiermee aan de slag te gaan. Iedereen die dat wil, kan het leren. En eenmaal geleerd, maakt dat een wereld van verschil.

Wil je meer weten over hoe dit dan concreet werkt en PRI zelf ervaren?

Sluit aan bij de online workshop ‘Wat is PRI?’ op vrijdagochtend 30 september as, van 10 – 11 uur.

Ik wil deelnemen aan de online workshop 'Dit is PRI'

1 + 6 =

{

Het levenswater
is verborgen als een goddelijk geschenk
binnen in dit lichaam
daarom kun je het niet zien
het zelf is weggegaan en heeft
het hart verzegeld
en de liefde voor altijd verborgen
verbreek dit zegel
red de liefde
waar ben je zo bang voor?
er zijn geheime paden in het hart
ga op weg en vind de beminde

Jalal Ad-Din Rumi

Pin It on Pinterest

Heb je een vraag? Stel me die gerust.